perjantai 14. elokuuta 2015

Peltipurkkien uusi elämä

Onpa huomattu tässä mökissä, että kun jostain innostuu, niin se näkyy joka paikassa! Innostuin jossain välissä kevättä tuunailemaan säilyketölkeistä kankaalla päällystämällä purkkeja ja purnukoita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

"Verannalle" ilmestyi sisustuksen värimaailmaan sopiva kukkapurkki suolakurkkupurkista ja samaa sarjaa kaukosäädinpurkki persikkapurkista.


Näitä kaukosäädinpurkkeja ilmaantuikin sitten joka huoneeseen, jossa on telkkari. Olohuoneeseen, makkariin, "verannalle" ja saunarakennukseen...Juu, tiedän, ihan liian monta telkkaria;)Tyttären huone sai uuden mustavalkoisen sisustuksen ja äiti sai tilauksen sävyihin sopivista kynäpurkeista:)
Mun oma ompeluhuone valmistui vaatehuoneeseen ihan vasta ja sisustus on vielä kesken. Saksipurkki on kuiten jo valmiina, kun ompsun värimaailma on vihreä. Neulatyyny on valmistunut aiemmin ananaspurkkiin ja on nyt sitten väärän värinen...Pitänee tehdä seuraavaksi vihreä:)Vessassa nämä purkit ovat ihan korvaamattomia. Näissä voi säilyttää sukkanipsuja (niillä laitetaan sukat yhteen pesukoneeseen, niin pysyy parit tallessa:), kampoja, harjoja, rasvoja, purkkeja, puteleita, tuubeja...

Keittiössä purkkisäilytyksestä löytyy kapustoja, saksia, suteja, kihveleitä ja kahveleita. Tässä kuvassa olevassa purkissa säilytetään porevitamiineja:)


Alkuperäinen idea purkkituunailuun löytyi Purkkiaitasta:
http://purkkienlumoissa.blogspot.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti