Kesälomalla on kivasti aikaa puuhailla sellaista, mihin ei normiarjessa ole aikaa. Niinpä olenkin viime aikoina leiponut innokkaammin kuin yleensä. Löysin ohjeen, josta tuli heti ensimaistamalla minun ehdoton suosikki! Turkinpippureista tykkäsin itse tehdyssä jäätelössä ja nyt niitä on laitettu hyytelökakkuun. Ihan nam!
Turkinpippurikakku
Pohja:
150 g Digestivekeksejä
80 g voita
Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita ja painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte:
2 dl vispikermaa
1 dl tomusokeria
200g rahkaa
5 liivatelehteä (sulatetaan 0,5 dl kiehuvaa vettä)
100g turkinpippurirouhetta
Vatkaa kerma ja sekoita siihen muut ainekset. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele lakritsi- tai salmiakkikastikkeella ja turkinpippurirouheella:)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti