sunnuntai 16. elokuuta 2015

Mitä kaikkea voi tehdä trukkilavoista...

Kun iskee inspiraatio, on pakko alkaa toteuttaa jotain uutta! Idea trukkilavasta tehtyyn mukitelineeseen löytyi Pinterestistä, siellä kun on läjäpäin ideoita mitä kaikkea niistä voi tehdä. Alkuperäinen toteutus oli maalaamaton, mutta minä halusin ehdottomasti omastani valkoisen. Tälläinen tuli minun mukitelineestäni!


Trukkilava on sitä pienempää mallia eli 60cm x 80cm. Poistin "jalakset" ihan vaan vasaralla ja maalasin valkoisella maalilla. En tarkoituksella hionut tätä ollenkaan, koska halusin, että pinta jää rosoiseksi.


"COFFEE" -tekstin tein sabloneilla. Tulostin neljä kirjainta ja liimasin paperille kontaktimuovin. Sitten vain mattoveitsellä leikkaamaan sisustat kirjaimista pois. Tuputtelin tekstin askarteluun tarkoitetulla akryylimaalilla ja värinä on tumman ruskea.


Paikallisesta Säästökuopasta ostin rautakoukkuja 12 kpl, jotka ruuvailin kiinni telineeseen. Yhdeksän koukkuakin olisi riittänyt, koska kokonaisuus oli vähän liian täysi, jos alariviinkin olisi laittanut mukeja. Niinpä jätin alarivin mukeitta, ehkä niihin voi laittaa jotain muuta roikkumaan...?Siinäpä se, koko rouheudessaan:)
-Sopivan ruma on juuri täydellinen-

3 kommenttia: