torstai 22. syyskuuta 2016

Sytykeruusuja=)

Ruusu on aika vahva sana kuvaamaan näitä minun räpöstelmiä, mutta kukkiihan se pottukin=) Ja kyllä nämä asiansa ajavat, syttyy saunanpesä niin näppärästi!


Ensin etsitään vanhoja kynttilänpätkiä, joita voi sulattaa. Sitten talteen keräämistä kananmunakennoista revitään kauniita suikaleita...


...ja muotoillaan niistä ihastuttavia kukkasia=)


Sitten sulatellaan vesihauteessa ne kynttilänpätkät velliksi ja dippaillaan kukkasia sinne pari kolme kertaa.


Lopputuloksena "ruusuja". Tein myös "sytykesipsejä", joita oli huomattavasti helpompi tehdä. Dippaillaan vaan kaupan vanulappuja sinne sulatettuun steariiniin:)

-Näin näppärästi:)

2 kommenttia:

  1. Kauniita ruusuja! Ja nuo on niin käteviä! Noilla minäkin saan takan syttymään :D Pitääkin taas sukulaiset lahjoa noilla jouluna. Värillisillä kynttilöillä saa erivärisiäkin ruusja. Kiitos vinkistä noista vanulappusipsisytykkeistä, mahtuskohan ne pringlespurkkiin, jos päällystäs purkin jollain kivalla paperilla ja täyttäs purkin noilla? Olisi kiva ja käytännöllinen lahja.

    VastaaPoista
  2. Titanium Pan-Man - ITIAN-ART
    TIP: TIPS: TIP, ti89 titanium calculators HABHOLDEN, TOMORROW, TOMORROW, TOMORROW The titanium max trimmer TIP: TIPS: titanium rod in leg TIP, titanium trim as seen on tv HABHOLDEN, TOMORROW, micro touch hair trimmer TOMORROW.

    VastaaPoista