keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Perinteisiä joulukoristeita

Taas on koti koristeltu joulukuntoon ja kätköistä löytyi joka jouluisia koristeita. Uusiakin perinteitä tuli tänä vuonna keksittyä ja ne pääsevät varmasti esille taas tulevina jouluina:)Joululaatikosta löytyi keittiön pöydälle nämä viime jouluksi keramiikkakurssilla tekemäni tonttuset. Ei ehkä maailman kauneimmat, mutta omatekemässä on aina jotain ihan omaa tunnelmaa:)


Poikani myi luokkaretkeä varten pikkuveljen toffeeta ja niitä muita juttuja ja sieltä löytyi rasiallinen sydänpipareita, joissa oli reikä valmiina. Siitäpä ajatus sitten lähti ja keittiön lampussa roikkuu pipari jos toinenkin. Niistä tulee ihana tuoksu kotiin! Onpa joku pikku hiiri käynyt yhdestä piparista jo haukkaamassakin ;)


Puuhevonen löytyi syksyllä Ruotsista kirpputorilta ja löytää paikkansa varmasti tämän joulun jälkeenkin olohuoneen pöydältä. Jotenkin vain niin suloinen:)


Polka -karkkikeppejä olen ostanut joka vuosi, ne jotenkin kuuluvat jouluun. Niitä on kiva laittaa joulupakettien mukaan, koristella kotia ja hämmentää kuumaa kaakaota:)

-Rauhallista Joulua ja onnea vuodelle 2016!-

2 kommenttia:

  1. Kuinkahan meillä olisi käynyt jos lampusta olisi roikkunut pipareita. ne olisi varmaan kadonnut sieltä todella nopsaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä. Tontut tosi suloisia! <3

    VastaaPoista