torstai 30. lokakuuta 2014

Ihanaa pikkuvärkkyytä...


Näin aivan ihania puusydämiä Emma´s & Mama´s lasipurkeissa. Minulle puunveistoa tutumpi tapa tehdä juttuja on muokkuilu. Niinpä kaupasta lähti mukaan ilmakuivuvaa massaa. Tätä darwin massaa on tosi helppo muotoilla, se kun on tarkoitettu lapsille;) Ei siis muuta kuin muotit esiin!


Kaulin muokusta levyn, josta otin muotilla kaksi samanlaista kuviota. Painoin ne vastakkain ja jätin päästä solmitun juuttinarun sinne väliin. Katsoin käyttötarkoitukseen sopivan pituisen narunpätkän ja toiseen päähän sama homma. Osaan tein pillillä reiän, josta kuvion voi solmia naruun kiinni. Sitten vaan kuivumaan.Lopputuloksena sydännaruja, joista yksi päätyi lasipurkin ympärille ja tähtinaru keittöön vaniljasokeripurkin ympärille. Ja näillähän on kätsä koristella joulupaketit, kukkapurkit, kaukosäädinpurkit ym.


Yksi tähti pääsi koristamaan kaukosäädinpurkkia, joita ilman en enää tulisi toimeen! Näitä purkkeja löytyy joka huoneesta, jossa on telkkari:)


Tein massasta myös "nimilappuja" painamalla kirjainleimasimilla eri sanoja "lappuihin". Tässä tuikkupurkissa on teksti "home", mutta tein myös ihan suomeksi "koti <3" -tekstillä olevia "lappuja". Näillä on kiva koristella lahjapaketteja ja -purnukoita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti